evenimente 2023

Centrul Cultural CELA NEAMȚU din Comuna CIUREA, judetul IAȘI
Expoziție permanenta, inaugurată pe 13 Octombrie 2019

“Întreaga colecție , conține: 10 tapiserii, 18 ,,Petice de frumos”, 40 piese de arta populară și întregul ambient al Atelierului meu din Bucuresști .(inclusiv ghergheful mare, la care am lucrat 55 ani). Toate le-am donat locului de obârșie.” (Cela Neamțu)
Imagini Cela Neamțu – Facebook.      Prezentarea făcută de artistă pe pagina sa de facebook o puteti vedea aici


Rodica Regep Banciu – Expoziție retrospectivă la Muzeul din Lugoj 15 februarie – 15 martie 2023

Expoziția a avut loc la inițiativa d-nei Dorina Zah, artist platic, pictor și restaurator, care s-a alăturat recent echipei Muzeului din Lugoj.
Doamna Rodica Regep Banciu este un nume de referință în arta tapiseriei românești, autoare a numeroase expoziții naționale și internaționale, distinsă cu multe premii și aprecieri. Pentru o perioadă de timp, doamna profesoară a predat Artă Plastică și în orasul nostru, în cadrul Colegiului de Institutori al UVT, modelând astfel aptitudinile multor dascăli lugojeni”, a spus Dorina Zah.
La final, gazdele au oferit doamnei Banciu o Diplomă de Excelență pentru întreaga carieră, din partea Muzeului și a Primăriei Municipiului Lugoj.

Preluare din publicația online REDESTEPTAREACentrul Cultural ART 4 ALL-arta pentru toți

Curatorul expozitiei Maria Negreanu prezinta artistii participanti – urmareste youtube ART4ALL
SIMBIOZE – Expoziție de arte textile, galeria Orizont, 20 noiembrie – 31 decembrie 2022
https://fb.watch/hR1WonH6Ix/Artiştii care doresc să fie prezenți pe site cu pagină personală sunt rugați sa ia legătura cu webmasterul
la adresa: textilart2010@gmail.com

PAGINI ARTIȘTI

  • Rodica Banciu Regep